Start nu met onze Retailer app!

Loyalty 3.0

Eenvoud in klantbehoud

Sparen wordt verdienen. Start vandaag nog met Retailcoin

Meer Info

Samenwerken op klantbehoud, de loyaliteit van nu!

Een hogere omzet bij bestaande klanten en uit het oog verloren klanten keren enthousiast terug naar je winkel. Dit is het effect van ons innovatieve loyaliteitsprogramma. De Retailcoin, een universele spaarmunt, maakt dit niet alleen mogelijk maar zelfs eenvoudig. Zie de product pagina voor verdere uitleg over de werking van het spaarprogramma.

Onze klanten

” DigitalMKB (Retailcoin) heeft voor ons een innovatieve app ontwikkeld waarmee onze klanten overzichtelijk kunnen sparen. Tevens hebben zij ervoor gezorgd dat wij push-notificaties van beloningen kunnen versturen naar onze klanten. Wij kunnen het elke winkelier aanbevelen om zich aan te sluiten bij het spaarprogramma van Digital MKB (Retailcoin).” 

Ingrid Voskuil, DA Drogist Dongen

Partnerships vormen
Bepaal zelf met welke winkeliers je wilt samenwerken.
Bereik veel nieuwe klanten
Treed buiten je eigen klantenkring en maak deel uit van een groeiend netwerk met klanten en ondernemingen.
Geen inleg
Geen inleg vooraf nodig om deel te nemen aan het gezamenlijke loyaliteitsprogramma.
Winstgevende samenwerking
Profiteer ook wanneer consumenten Retailcoin inwisselen bij andere winkeliers.

Begin met Retailcoin in onze app, en je winkel kan direct meedoen. Sparen en belonen binnen heel Nederland in 1 handige app.

25 pm

Pilot tot april 2020 (Tilburg)

In de stads-app combineren we sparen en belonen met aanbiedingen en gratis parkeren. Kijk snel of je stad al aangesloten is.

45 pm

Pilot tot april 2020 (Tilburg)

Krijg een eigen Retailcoin spaar-app met handige extra mogelijkheden voor je bedrijf. Met jouw logo, onder je eigen bedrijfsnaam in de app-store.

100 pm

Integreer Retailcoin sparen in je bestaande app via onze API integratie. Volledige app ontwikkeling ook mogelijk.

Op aanvraag

Trading

Ben je een retailer die gebruik maakt van het Retailcoin-spaarprogramma, dan krijg je Retailcoins in bezit. Deze Retailcoins zijn verhandelbaar op een exchange. Je kunt dit zelf doen, maar voor het gemak kun je dit ook uitbesteden aan Digital MKB. Tegen een vergoeding van € 100,- per maand kan onze crypto-expert Retailcoins voor je verhandelen.

Hoe krijg ik mijn aanbiedingen in de app?

Elke aangesloten retailer krijgt toegang tot de ‘backoffice’. De backoffice is een website waarin je o.a. aan kunt geven welke- en voor welke waarde je beloningen beschikbaar wilt stellen. De backoffice is gebruiksvriendelijk ingericht en daarom super eenvoudig om mee te werken.

Hoe worden mijn klanten bewust van het spaarprogramma?

Elke aangesloten winkel krijgt flyers tot zijn beschikking. Deze in-store flyers leggen het Retailcoin concept uit voor de consument. Daarnaast krijgt je kassa personeel een training over hoe het spaarprogramma werkt, hierdoor kunnen ze de ins en outs van het spaarprogramma goed overbrengen op jouw klanten.

Hoe ben ik er van verzekerd dat mijn klanten daadwerkelijk terugkomen?

De aantrekkelijke beloningen én het sparen van Retailcoin brengen klanten terug naar je winkel. Wanneer jij als retailer participeert in dit spaarprogramma weet je klant dat je een extra stap voor ze zet. Via push notificaties binnen de app communiceer je alle aanbiedingen en beloningen met je klant.

Loop ik risico door te werken met een blockchain munt?

De Retailcoin kan fluctueren in waarde, maar je loopt als retailer geen enkel risico. Zie dit voorbeeld: een kopje koffie kost 5 euro en de huidige koers van Retailcoin is 1 euro. De consument zal dan 5 Retailcoin in moeten leveren voor een kopje koffie. Als de koers van Retailcoin daalt naar 0,50 euro dan zal er 10 Retailcoin ingeleverd moeten worden. Stijgt de koers naar 2 euro, dan hoeft er nog maar 2,5 Retailcoin ingeleverd te worden. Als retailer krijg je dus altijd de waarde terug van je uitgegeven beloning.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Als je vraag hier niet tussen staat, neem dan gerust even persoonlijk contact op.