Nieuws over

Aan alle ondernemers!

Verlenging Pilot fase Retailcoin

7-01-2020

In 2020 staan er hele gave ontwikkelingen in de planning voor de Retailcoin app. Nieuwe features, meerdere generaties van ontwikkeling met veel meer stabiliteit.

Zodra de techniek van dien aard is dat het een geweldige ervaring is voor de eindgebruiker, gaan we promoten en adverteren onder de spaarders. Hiermee zorgen we ervoor dat we geen gebruikers gaan verliezen door een vroege versie van de app die wel eens vastloopt en een vervelende ervaring kán geven.

Natuurlijk zorgen we ervoor dat jullie als ondernemers niet gaan betalen voor een test fase en daarom verlengen we de gratis pilot fase tot 1 april. Zonder risico en zonder verplichtingen.

Aan het einde van de pilot fase gaan we met jullie in gesprek over verdere deelname.

Op naar 2020

Wat een gaaf, bewogen en spannend jaar was 2019

30-12-2019

Wij bij Team Retailcoin willen iedereen bedanken voor een zeer boeiend 2019. Al het enthousiasme, het geloof, vertrouwen en de enorme steun voor ons concept en onze passie.

Het lanceren van een product dat nog niet in deze vorm bestaat is een lange weg met veel obstakels en mensen die overtuigd moeten worden. Veel zweet, soms een traantje maar vooral vele vele uren zijn erin gestopt, maar onze passie bleek besmettelijk en stapje voor stapje begon ons doel zichtbaar te worden:

Door echte innovatie waarde scheppen voor elke partij!

2020 gaat voor ons een heel bijzonder jaar worden en dat wensen we iedereen toe. Veel geluk, gezondheid en passie voor alles dat je doet.

Prettige feestdagen,

Team Retailcoin

Eindelijk!

Een nieuwe versie van de app komt eraan

20-12-2019

Als startup moet je soms moeilijke keuzes maken. Met een beperkte initiële funding was de app één van onze moeilijke keuzes. Gekozen voor een zeer standaard “stock” app maakte het de gebruikservaring niet heel erg fijn. Bugs, vastlopen en een ouderwetse look en feel.

In de fase waarin we letterlijk nog alles moesten bouwen en iedereen moesten overtuigen, kon het even niet anders. Het heeft ervoor gezorgd dat we 2019 hebben overleefd en we steeds meer succes beginnen te boeken.

Daarom melden we met trots dat de nieuwe versie 2.0 van de app in de maak is. Lanceer datum: midden januari 2020!

Extra Retailcoin verdienen [Update 3-01-2020]

Scan 3 kassabonnetjes vóór 21 december

13-12-2019

Om onze huidige gebruikers van de “onperfecte” app te danken voor hun geduld, willen we tegen het einde van 2019 nog een aantal leuke acties inzetten.

Met de eerste actie “Scan 3 unieke kassabonnetjes van Retailcoin spaarlocaties” kun je 50 extra Retailcoin verdienen. Deze zal na 21 december toegevoegd worden aan de wallet van iedereen die dit heeft gehaald.

Update: actie is afgesloten, op zaterdag 3 januari zullen de retailcoins geboekt worden naar de wallets van deelnemers aan de actie.

Download onze Retailcoin app

Spaar nu mee en verzilver je beloningen.