Het nieuwe sparen.

Door onze slimme munt creëren we een stijgende waarde voor jou als klant, reiziger en burger. Zonder dat het je iets kost.

Biertje in de stad, een Iphone, gratis parkeren, een voorstelling of zelfs een nieuwe audi. Kies je eigen spaardoel

Blockchain munten sparen
zonder kosten

Begin met sparen zodra je gratis Retailcoin ontvangt bij de boodschappen. Door marktwerking van de blockchain munt, profiteer jij van de stijging in waarde. Als de Retailcoin in waarde stijgt, hoef jij minder munten in te leveren voor een beloning.

Spaar gratis Retailcoin

Elke aankoop bij deelnemende winkels wordt beloond met Retailcoin. De eenvoud van een modern spaarsysteem!

Kies uit veel beloningen

Retailcoin zorgt dat jij de keuze maakt. Spaar bij elke deelnemende winkel maar kies de winkel die jouw favoriete beloning heeft.

Tech: een slimme spaarmunt

Boodschappen doen is gratis Retailcoin sparen. Waardestijging van de munt betekent minder Retailcoin in hoeven leveren voor een beloning.

De Retailcoin App of Retailcoin Tilburg App

Download de Retailcoin App

Met de Retailcoin app kun je eenvoudig sparen en zie je overzichtelijk alle beloningen terug. Andere apps die het Retailcoin spaarprogramma bevatten kun je ook gewoon gebruiken. De beschikking over je Retailcoin spaarmunten heb je bij al die keuzes.

Bij een van de deelnemende winkels

Maak een foto van je kassabon.

De kassabon “selfie”. Die ene foto die jij neemt van je kassabon is voor ons voldoende om de juiste hoeveelheid Retailcoin aan je account toe te voegen.

Blockchain munten bij je boodschappen

Ontvang Retailcoin.

Standaard krijg je 2,5% van je aankoop bedrag als Retailcoin (40 euro = 1 Retailcoin, 20 euro = 0,5 Retailcoin). Bij sommige producten of winkels krijg je zelfs meer! Het start allemaal met een “kassabon selfie”.

Bij een van de deelnemende winkels

Wissel Retailcoin in voor mooie beloningen.

In de app kun je eenvoudig zien welke beloningen je kunt ophalen. Met voldoende gespaarde Retailcoin kun je kiezen uit elke beloning, bij elke winkel. Zelfs winkels waar je nog niet eerder bent geweest. Retailcoin legt de keuze bij jou!

Wat is Retailcoin precies

Retailcoin is een onderdeel binnen een innovatief spaarprogramma. Winkeliers kunnen hierdoor samen werken op klantbehoud. De Retailcoin is een blockchain munt, hierdoor kunnen we hem gebruiken als dé gezamenlijke valuta tussen alle gebruikers in een loyaliteitsprogramma. Consumenten kunnen voor verschillende beloningen sparen bij verschillende winkels, allemaal mogelijk gemaakt door Retailcoin.

Hoe doe ik mee met Retailcoin?

Meedoen met Retailcoin is zeer eenvoudig. Download de Retailcoin app of een app dat het Retailcoin spaarprogramma heeft geïntegreerd en maak een eigen account aan. Daarna: gebruiken en sparen voor gratis Retailcoin!

Waar spaar ik Retailcoin?

Retailcoin kun je sparen bij alle deelnemende winkels. Deze lijst met deelnemende winkels is te vinden op de door jou gedownloade app en op de website en groeit nog elke week.

Is Retailcoin zoiets als Bitcoin?

Het is beide een vorm van blockchain technologie, maar daar houdt de vergelijking een beetje op. Voor de consument is het een spaarmunt en kun je er niet mee handelen. Er is dus ook geen financieel risico.

Waar kan ik mijn beloning ophalen?

Genoeg Retailcoin gespaard? Kies je beloning en haal hem bij de desbetreffende winkel op. De lijst met deelnemende winkels is te vinden op de door jou gedownloade app en op de website en groeit nog elke week.

Retailcoin App of Retailcoin Tilburg App, het verschil

De Retailcoin app werkt voor alle deelnemende winkels in Nederland. De Retailcoin Tilburg app werkt voor alle deelnemende winkels in Tilburg.

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen, neem dan persoonlijk contact met ons op.

Support & Contact

Eva, onze service medewerkster zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk het juiste antwoord krijgt of gekoppeld wordt aan de juiste medewerker.

Download onze Retailcoin app

Spaar nu mee en verzilver je beloningen.